Krogen stängd för sommaren och fredagskassar.

Korgen är stängd för sommaren. Vi (och många andra) har problem med att Google skapar egna öppettider på webben. Vi har försökt åtgärda detta men inte lyckats. Det är alltså inte vi som är orsaken att det står på Google att det är öppet trots att det är stängt. Hur som helst…

Jo, krogen är stängd för i år men vi tänkte fortsätta med kassarna! Vi kör igång fredagskassen 21 augusti. OBS. Vi har ett begränsat antal portioner (80) så det är först till kvarn som gäller.
Fredagskasse 21 augusti: Glasnudelsallad med sotad tonfisk, avocado, chiliaioli och cashewnötter. Rätten serveras/ätes kall. 130:-
(Veg: som ovan med wokade grönsaker.)
Boka din kasse genom SMS till 0739 880693. Uppge ev. allergi, antal, kött eller veg och namn! Obs att veg/specialkost måste beställas innan torsdag 15.00!

Vi passar på att ha Afterwork 17.00-18.30 och samma tid kan man alltså plocka upp sin fredagskasse. Du kan förbeställa denna tom. TORSDAG 15.00.Med tanke på Coronasituationen så kommer vi ha möjlighet för dig att betala och hämta utomhus via vår ”lucka”. Betala på plats (vi tar oxå swish för enklare hantering). (Ps. Tänk på restriktionerna i dessa tider. Håll en armlängds avstånd och dryck måste förtäras sittandes.) Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s