Obs. Vi reserverar oss för ändringar i menyn. Det beror på att vi gärna arbetar lokalt och måste anpassa oss efter odlarnas/uppfödarnas tillgång på råvaror. Peace out!
Förrätt/Entreés
Burrata: Italiensk burrata med variation på svenska tomater, (färsk, bakad och picklad) basilika
samt torkade oliver…………….……145:-
Crevette fumée: Våra rökta räkor med baguette och rouille…………………………………………135:-
Chark: Utvalda charkuterier (Fråga gärna personalen) med grillat bröd……………165:-
Tartare de saumon: Laxtartar med mynta- och gurkgazpacho, jalapeño-olja, sesamfrön samt koriander……………150:-
Varmrätt/Plats
Le loup de mer: Hel citronfylld havsabbore med salmorigliosås, bakad körsbärstomat, syrad fänkål samt örtslungad potatis………… (För 2 personer) 540:-
Steak frites/ svensk ryggbiff med kappa. Serveras med rödvinsås, pommes frites, bakad tomat, örtsmör och liten sallad……299:-
Rödbetstartar: Rödbetstartar med picklad gulbeta, ädelostmousse, tryffelmayonnaise samt rostade hasselnötter:…………265:-
För barnen
Krogens bolognese Klassisk bolognese på svenskt nötkött. Serveras med gotlandspasta och parmesan.
Liten/Stor…..90/130:-
Halv steak frites enligt tillbehör som ovan…….165:-
Dessert
Creme brûlee (Faicon de Jeanne d´Arc)……………………110:-
Tarte tatin på persika och hallon med italiensk vaniljglass samt rostad mandel……….125:-
Citronverbena-parfait med hallon/hallonsås och pistagenötter…………125:-
Lägg gärna till dessertvin till din dessert! + 75:-
