Kvällsmeny

 Obs. Vi reserverar oss för ändringar i menyn. Det beror på att vi gärna arbetar lokalt och måste anpassa oss efter odlarnas/uppfödarnas tillgång på råvaror.  Peace out!

 

Förrätt/Entreés

Burrata: Italiensk burrata med variation på svenska tomater, (färsk, bakad och picklad) basilika

samt torkade oliver…………….……145:-

Crevette fumée: Våra rökta räkor med baguette och rouille…………………………………………135:-

Chark: Utvalda charkuterier (Fråga gärna personalen) med grillat bröd……………165:-

Tartare de saumon: Laxtartar med mynta- och gurkgazpacho, jalapeño-olja, sesamfrön samt koriander……………150:-

 

Varmrätt/Plats

Le loup de mer: Grillad havsabbore med salmorigliosås, bakad körsbärstomat, syrad fänkål samt örtslungad potatis……  270:-

Steak frites/ svensk ryggbiff med kappa. Serveras med rödvinsås, pommes frites, bakad tomat, örtsmör och liten sallad……299:-

Rödbetstartar: Rödbetstartar med picklad gulbeta, ädelostmousse, tryffelmayonnaise samt rostade hasselnötter:…………265:-

Nattbräserad lammnacke Lammnacke från sudret som nattbräserats i rödvin. Serveras med rostad potatis, rostade primörer från ön, grillad jalapeno/konfiterad citronmayonnaise, grillad citron samt skysås.…………560:- (Rätten är för två personer)

 

För barnen

Krogens bolognese Klassisk bolognese på svenskt nötkött. Serveras med gotlandspasta och parmesan.

Liten/Stor…..90/130:-

Halv steak frites enligt tillbehör som ovan…….165:-

 

Dessert

Creme brûlee (Faicon de Jeanne d´Arc)……………………110:-

Salt/brynt smörkola med italiensk vaniljglass och salt fänkålsmeruinge……115:-

Tarte tatin på persika och hallon med italiensk vaniljglass samt rostad mandel……….125:-

Citronverbena-parfait med hallon/hallonsås och pistagenötter…………125:-

 Lägg gärna till dessertvin till din dessert! + 75:-