Kvällsmeny

Obs. Sällskap om 10 personer eller fler så behöver vi PM, alltså veta innan vad ni skall äta. 

Boka bord under fliken Kontakt/boka bord!

Kvällsmeny från 17.30

Förrätter

Grand aioli: En provencalsk folkfest.Pulpo, kokt potatis, grillat bröd, selleri, rädisa och kokt ägg som serveras med aioli 135:-

Charkuterier: Fransk salami, soppa di parma, konfiterad anka samt grillat bröd…………..155:-

Crevette fumée: Våra rökta räkor med grillat levain och rouille…………………………………………125:-

Choufleur frites: Friterad blomkål med tryffelmayonnaise, parmesan och rostade hasselnötter……115:-

Varmrätter

Thon grillé: Halstrad tonfisk med mandelmjölk, ramslök, blomkålspesto, sotad gurka och rostad mandel…………. 270:-

Steak Frites Svensk ryggbiff med kappa. Serveras med rödvinsås, örtsmör, bakad tomat pommes frites och liten sallad. 299:-

”Tartar” på rostad rödbeta med bräserade gotlandslinser, blåmögelost, dijonmayonnaise, rostad romanesco, friterad grönkål, syrad kålrabbi, rostade hasselnötter..………220:-

 

Barnrätt

Pasta Bolognese

Klassisk bolognese på svenskt/gotländsk nötkött. Serveras med pasta och parmesan.

Stor:135:-

Liten: 93:-

Halv steak frites: 165:-

Dessert

Krogens brûlée: 90:-

Veckans ost: 90:-  (Fråga personalen) Serveras med tomatmarmelad och knäcke.

Nougatparfait med hallon och-pastissås och saltrostade pistagenötter……125:-

Choklad och espressokaka med röd grapefruktssorbet och karamelliserad vit choklad: 110:-